HTML

Chennai Curry

Zsófi goes to India

Friss topikok

Iratkozz fel!

2010.08.02. 21:05

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni - szg

Éjszakai vonattal Keralának veszem az irányt. Többiek el a repülővel. Telefon. „Képzeld, Geri, tök jól nézel ki ezen a képen, de mégsem engednek fel vele a repülőre”. Oó, gyors taxi, útlevélvisszacsere.

Irány a híres goai vasútállomás. Az utolsó 20 km-t egyirányú, 1,5 m széles földúton tettük meg. Állomáson egy lélek se, DE. Egy. Az mondja is rögtön, hogy Cancelled, sorry.
How to get to Cochin?
Maybe from Madgao station, donno.
 
Mégcsak 2 órát taxiztam, de jön a 3. Madgao sztésön, jegyvásárlás.
Nem túl bizalomgerjesztő, de Mumbai már kifogott rajtam, ez a vonat dolog nem fog.
DE.
 
Néhányan lenézően arrébb hasogatnak a már-már jól elfoglalt alvóhelyemről. Majd 3 Rádzsásztáni fickó befogad. Majd jön még 3. Meg még néhány, ismét nyomasztóan egyedül vagyok ezekkel az európai dolgokkkal (angol, fehérbőr sat)
Végül az tette be a kaput, amikor valamelyik srác kutyája a potenciális ágyamba helyezte a benne már felelslegessé váló darabokat.
 
Ok, hagyjuk ezt a kalandozást, menjünk csak vissza a jó öreg csenájba, még biztos van repülő.
 
Van. Kedden. (Most vasárnap este van). Na jó, átszállással hétfő reggel is… Valószínűleg, jegyiroda zárva. Goa önkörmányzata vendégül látott hát még egy estére (kinizsi kollégium és gólyatábor közti színvonal kábé), másnap meg haza a már jólismert és szeretett Mumbain keresztül. Hóm, szvít, hóm. És heppi end niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiincs? De van: csak eljutottam Keralába valahogy, de ez már egy következő sztori.
Zsoffi

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://chennaicurry.blog.hu/api/trackback/id/tr672194214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanitize Man 2010.08.04. 16:23:59

már akkor sajnáltalak, mikor még csak a szállodában hagytunk :)

Blende79 2010.08.06. 12:19:42

Vonatjegyet itt érdemes nézni és megúszható a küzdelem az állomáson...
www.irctc.co.in/cgi-bin/beta.dll/irctc/services/home.do

Arlett 2010.08.06. 16:44:23

Ó nagyon sajnáom Zsófi éppen hallottam gergelyt, mikor Emivel beszélt telefonon és közölte az új hírt, hogy el kell hagyjátok az országot, és hogy 1 ember nem mehet a többiekkel. De miért éppen te?

Zsoffi 2010.08.07. 06:19:39

Ez egy kis félreértés... Másik Zsófinak, Danczi Zsófinak más típusú vízuma van, mint Eminek meg nekem, így kettőnknek mindenképp el kell hagyni az országot pár napra, neki nem. Azóta sikerült megoldani, mindhárman megyünk :)

dragonfly84 2010.08.08. 15:42:18

@Arlett: Nem igazán értem mi köze ennek a bloghoz...
süti beállítások módosítása